Veranda’s en glasconstructies

Bij Corswarem zijn we gespecialiseerd in het maken en plaatsen van alle types aluminium veranda’s. Zowel voor een moderne als een klassieke uitvoering, poolhouses of tuinkamers kan u bij ons terecht.

Een veranda zorgt voor een ruimtelijk gevoel in je woonkamer. Het brengt de zonnestralen en warmte van buiten naar binnen en zorgt ervoor dat je het hele jaar door van je tuin kan genieten, ongeacht het weer. Dankzij de kwaliteitsvolle aluminium profielen van Schüco wordt de duurzaamheid van je veranda gegarandeerd en zal je je hele leven plezier hebben van je veranda.

Daarnaast heeft een aluminium veranda ook tot voordeel dat het heel onderhoudsvriendelijk en isolerend is. Door de ruime keuze van zowel aluminium profielen als kleuren is het mogelijk de veranda naar je eigen wensen samen te stellen en helemaal op maat te maken. Elke veranda is uniek en wordt gecreëerd aan de hand van de wensen en ideeën van de opdrachtgever, er zijn geen grenzen. Het hele productie- en plaatsingsproces van de veranda wordt door de vakmannen van Corswarem zorgvuldig uitgevoerd. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit.

Dankzij onze deskundigheid zijn wij ook vertrouwd met het implementeren van (elektrisch bestuurbare) opengaande ramen en dakramen in de veranda. Deze voorkomen dat de warmte zich kan ophopen op warme dagen en zorgen voor een aangename luchtverversing.

Bovendien heeft een veranda ook een positieve invloed op de isolatie van uw woning. De veranda werkt als een grote opslag voor de warmte van de zon waardoor de behoefte aan externe verwarming afneemt. Ook bij koude zorgt een veranda ervoor dat de koude niet rechtstreeks de woonkamer in kan komen. Een veranda zorgt er zo voor dat u een ideale beschermingszone hebt tussen het binnen- en buitenklimaat, de zogenaamde bufferzone, en dit tijdens elk seizoen.

Breng een bezoek aan onze showroom en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Bekijk de realisaties
veranda aluminium schuco
veranda aluminium schuco