Green Energy – zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Hoewel de subsidies sterk gedaald zijn, blijft het toch interessant om in een zonne-installatie te investeren. Dankzij de technologische verbeteringen zijn zonnepanelen vandaag de dag betaalbaar voor iedereen. De stijgende elektriciteitsprijzen en de dalende kostprijs van een zonnepaneleninstallatie zorgt ervoor dat investeren in deze groene energievorm nog steeds een goede investering is. Zelf stroom maken wordt dus steeds voordeliger!

Wanneer u een zonnepaneleninstallatie plaatst, gaat dit gepaard met een éénmalige investering. Aangezien een zonnepaneleninstallatie van Corswarem lang meegaat, zullen uw jaarlijkse elektriciteitskosten aanzienlijk afnemen. Wie droomt er niet van om geen elektriciteitsfactuur meer te hoeven betalen? Doordat u flink bespaart op uw energiekosten, verdient u uw zonnepanelen snel terug. Daarnaast zullen ook de energieprijzen de komende jaren toenemen, hiervan hoeft u niet wakker te liggen wanneer u uw energie opwekt met een zonnepaneleninstallatie. Een ander voordeel van zonnepanelen op uw woning is dat de marktwaarde van uw gebouw of woning hierdoor sterk toeneemt..

Daarnaast is zonne-energie ook goed voor het milieu. Als u zonnepanelen heeft, draagt u bij aan het terugdringen van de CO² uitstoot. Een woning met zonnepanelen kan de CO² uitstoot tot 2 ton per jaar verminderen.

 

Meer informatie vindt u via het websitemenu hiernaast.
Contacteer ons zeker voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen wij gratis uw winst berekenen! In de tussentijd kan u op volgende pagina nog enkele realisaties terugvinden. 

particulier zonne-installaties zonnepanelen projecten Corswarem Green Energy Tongeren