Waarom kiezen voor Corswarem?

BETROUWBARE LEVERANCIER

Corswarem werkt als ramenproducent al meer dan 30 jaar met Schüco-systemen. De Duitse aluminium leverancier staat wereldwijd bekend voor de voortdurende innovatie van zijn producten. Corswarem werd door Schüco geselecteerd als ‘Premium Partner’ en wordt hierdoor aan strenge eisen onderworpen. Dit betekent onder andere dat Corswarem uitsluitend met Schüco producten werkt. Ook het machinepark is uitgerust met door Schüco ontwikkelde machines. Op regelmatige basis wordt het volledige productieproces door externe organismen gecontroleerd en worden er opleidingen voorzien om onze mensen op de hoogte te houden van de nieuwe ontwikkelingen.

DESIGN

Welke bouwstijl u ook verkiest, wij bieden u een veelzijdige keuze in design. Zowel een superstrakke, moderne als klassieke stijl behoren tot de mogelijkheden. Wij ontwerpen uw ramen naar uw smaak.

Bovendien werken wij met onzichtbare scharnieren en bieden wij een ruime keuze aan raam- en deurgrepen. Ook vliegenramen en -deuren, zonweringen en rolluiken behoren tot het aanbod.

COMFORT

Onze ramen zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar bieden ook tal van extra mogelijkheden met de nadruk op comfort: je ramen automatisch bedienen via het TipTronic-systeem, zonweringen met elektrische bediening, zelfregelende ventilatiesystemen, … de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

VEILIGHEID

Optimale veiligheid van uw ramen en deuren: aluminium is uiterst bestand tegen inbraak in combinatie met veiligheidsbeslag en inbraakwerend glas.

ENERGIEBEWUST EN MILIEUVRIENDELIJK

Corswarem schenkt als ramenproducent ook extra aandacht aan energiebewust bouwen: Driedubbele beglazing in combinatie met extra isolerende profielen biedt u een energiezuinige oplossing. Door de installatie van zonnepanelen bespaart u op uw energiefactuur.

Bovendien is duurzaam bouwen niet alleen goed voor uw budget, maar draagt u eveneens bij tot een beter milieu.

ERVAREN TEAM

Het Corswarem team bestaat uit trouwe en ervaren medewerkers die uw project opvolgen van verkoop tot plaatsing, zij verbinden zich steeds tot een nauwe samenwerking met u en uw architect.
Eigen productie in ons atelier: hoogtechnologisch Schüco-machinepark dat bestuurd wordt door productiemedewerkers met jarenlange ervaring binnen Corswarem. U bent steeds welkom voor een rondleiding in ons atelier!
Plaatsing door geschoolde vakmensen. Zij gebruiken de gepaste materialen om hun werk met de grootste zorg af te leveren en dit binnen de afgesproken levertermijn.

SCHÜCO PREMIUM PARTNER EN RENSON AMBASSADOR

Corswarem is een officiële Schüco Premium Partner en daarbovenop ook Renson Ambassador voor alles wat te maken heeft met terrasoverkappingen, verluchtingen, zonneweringen en screens.

Schüco Premium Partner

Renson Ambassador