Outdoor – Terrasoverkapping

Met de terrasoverkappingen van Renson creëer je een exclusieve plek waar je stijlvol en uiterst comfortabel kunt genieten. Van de rust, van de natuur, van elkaar. De mogelijkheden zijn onbeperkt, alles kan. Geniet in stijl van het buitenleven.

Met een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen in het dak bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Je creëert een overdekte buitenruimte waar je het hele jaar door van kan genieten. Je bent beschermd tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Daarnaast ben je ook beschermd tegen overmatig zonlicht, wind of koude. Een lamellendak kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie. Eventuele zij-elementen, zoals screens, glazen schuifwanden of lamellen kunnen extra bescherming en privacy bieden. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de Renson terrasoverkapping uit te breiden met allerlei accessoires zoals een terrasverwarmer, led-verlichting of audio.

Bekijk de folder van RENSON (PDF) Vraag hier uw offerte

 

Hieronder vindt u enkele realisaties:

 

Onderstaand filmpje toont de Renson Camargue. Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.