Over Corswarem Group

Voorstelling

Reeds 60 jaar staat Corswarem gekend in de sector van aluminium raamconstructies. Zowel voor aluminium ramen, deuren, glasgevels en zonnepanelen kan u beroep doen op ons.

Onze jarenlange ervaring is niet het enige wat ons brengt tot wat we vandaag zijn. Door het voortdurend streven naar kwaliteit, perfectie en innovatie blijven we een gevestigde waarde in de sector. Onze focus op de wensen van de klant biedt ons de mogelijkheid u steeds iets meer te kunnen bieden.

Corswarem staat als familiebedrijf gekenmerkt in de sector van aluminium buitenschrijnwerk. Ons team bestaat uit vakbekwame mensen die een uitgebreide opleiding hebben gekregen en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Van advies tot plaatsing, alles wordt door het Corswarem-team met eigen medewerkers gedaan. Wij zijn, net zoals u, enkel tevreden met de perfectie!

Het Corswarem team staat altijd klaar om jullie wensen tot werkelijkheid te brengen!

Hoe gaan wij te werk?

Door directe communicatie en snelle beslissingen werken wij flexibel, met oog voor kwaliteit en service. Dit in combinatie met een ultramodern machinepark, de allerlaatste technologieën, en een team vakbekwame, gemotiveerde en ervaren medewerkers.

Vandaag kan u bij Corswarem Alu Design terecht voor uw woning, Corswarem Glasgevels richt zicht op de projectbouw.

Zowel ontwerp, productie en plaatsing gebeurt door onze eigen medewerkers, die hiervoor professioneel zijn opgeleid. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden en begeleiden wij u in uw zoektocht naar de perfecte ramen en glasgevels voor uw woning of project.

De 21ste eeuw heeft ons voor nieuwe uitdagingen op het vlak van alternatieve energie en groene stroom gesteld. De steeds hogere energieprijzen en de toenemende milieuproblematiek beïnvloedt elk van ons vandaag, en dat zal alleen maar toenemen in de toekomst.
Hierdoor werd Corswarem Green Energy opgericht. Om de steeds grotere tekorten op de energiemarkt en de stijgende energieprijzen op te vangen, hebben wij ons gespecialiseerd in zonnesystemen.