Schüco stelt panorama-designvenster voor

Slankste aanzichtsbreedte bij aluminium openingselementen: als klassiek gatvullend raam, als raamstrook en in Schüco gevelsystemen

Naast energie-efficiëntie is het samengaan van vorm en functie vandaag de dag een vereiste voor de realisatie van moderne geveloplossingen. Met het nieuwe Panorama Design raam Schüco AWS 75 PD.SI biedt Schüco nu voor het eerst een openingselement met minimale binnen- en buitenaanzichtbreedten, dat deze architectonische vereisten geheel en optimaal vervult. De basis daarvoor zijn perfect op elkaar afgestemde systeemeigenschappen: aan de binnenkant vlakliggende vleugelprofielen, geminimaliseerde voegen, maximale transparantie dankzij zeer smalle buiten- en binnenaanzichtsbreedten, en geharmoniseerde aanzichtsbreedten in zowel het vaste veld als de openingselementen, resulterend in een eenduidig gevelbeeld. De verdekt liggende ontwatering en de heldere designtaal met kleine profielstralen ronden het baanbrekende raamsysteem Schüco AWS 75 PD.SI Panorama Design af.

Harmonieuze, architectonisch fraaie oplossingen ontstaan bijvoorbeeld door integratie van het nieuwe, thermisch hoog geïsoleerde openingselement in de Schüco gevel FWS 35 PD, en door combinatie met de smalle opake Schüco ventilatievleugel Schüco AWS 75 PD VV.SI.